Доступність посилання

ТОП новини

Україна відмовилася від третьої сторони у переговорах про розмежування морського кордону з Росією


Про це повідомив перший заступник глави МЗС України Володимир Огризко.

Про це повідомив перший заступник глави МЗС України Володимир Огризко.

Раніше Київ пропонував Москві запросити експертів як спостерігачів для участі в переговорному процесі з розмежування Азовського й Чорного морів і Керченської протоки.

Сьогодні у Севастополі українсько-російська підкомісія почала переговори про перебування ЧФ Росії на українській території.

За повідомленням прес-служби МЗС України, під час пленарної частини засідання міжурядової російсько-української Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Росії на українській території розглядаються питання інвентаризація земельних ділянок, об‘єктів і державного майна України, переданого в користування російським військовим, навігаційно-гідрографічне забезпечення безпеки мореплавства в Чорному та Азовському морях і низка військово-політичних, правових та екологічних питань. Сьогодні ж перед штабом Чорноморського флоту розпочалася акція молодіжної організації “Студентське братство”. Її активісти вимагають від російських моряків негайного повернення Україні маяків та інших навігаційних об’єктів у Криму.
XS
SM
MD
LG