Доступність посилання

ТОП новини

Близько 150 озброєних людей спробували захопити центральний ринок Дніпропетровська “Озерка”


Внаслідок сутички із правоохоронцями постраждали двоє людей. Як повідомили в Центрі зв’язків із громадськістю УМВД України в Дніпропетровській області, нападники використали вибухопакети, арматуру та зброю травматичної дії. Охорона ринку чинила опір нападникам. За 15 хвилин на місце події прибули працівники міліції, підрозділу “Беркут” і внутрішніх військ, застосували спецзасоби й затримали на місці десятьох невідомих. Решта встигли залишити територію ринку “Озерка”. Від поранень із пневматичної зброї постраждали двоє співробітників “Беркута”. Працівники міліції у прилеглому до ринку районі міста затримали й доправили до райвідділів ще близько 80 нападників, у яких вилучили 12 одиниць зброї травматичної дії. Наразі УМВД області створило спеціальну групу для проведення розслідування


Внаслідок сутички із правоохоронцями постраждали двоє людей.

Як повідомили в Центрі зв’язків із громадськістю УМВД України в Дніпропетровській області, нападники використали вибухопакети, арматуру та зброю травматичної дії.

Охорона ринку чинила опір нападникам. За 15 хвилин на місце події прибули працівники міліції, підрозділу “Беркут” і внутрішніх військ, застосували спецзасоби й затримали на місці десятьох невідомих. Решта встигли залишити територію ринку “Озерка”. Від поранень із пневматичної зброї постраждали двоє співробітників “Беркута”.

Працівники міліції у прилеглому до ринку районі міста затримали й доправили до райвідділів ще близько 80 нападників, у яких вилучили 12 одиниць зброї травматичної дії.

Наразі УМВД області створило спеціальну групу для проведення розслідування.

З минулого року за право власності на ринок “Озерка” сперечаються колективне підприємство “Центральний ринок” i товариство “Дніпропетровський центральний ринок”.

У червні Верховний суд України встановив, що ринок має належати державі.
XS
SM
MD
LG