Доступність посилання

ТОП новини

Ваш Голос на Cвободі: На Вашу думку, вступ до Світової організації торгівлі має для України більше переваг чи недоліків?


Київ, 2 листопада 2006. (RadioSvoboda.Ua) - Верховна Рада України ухвалила 7 законопроектів, необхідних для вступу до Світової організації торгівлі.


Радіо Свобода звернулося до своїх слухачів, гостей Інтернет сторінки та перехожих Києва із запитанням:

На Вашу думку, вступ до Світової організації торгівлі має для України більше переваг чи недоліків?

Понад 90% відвідувачів нашого сайту вважають, що приєднання до СОТ дасть Укрїані більше переваг. А от думки перехожих Києва дещо розділилися:

- Без сумніву – це буде позитивний крок для України. Оскільки Україна заманіфестує себе, як цивілізована європейська країна. Для нас будуть відкриті ринки збуту своїх товарів в Західній Європі.

- Не потрібно нам нікуди вступати. У нас своя культура, свій розвиток. Навіщо нам весь час дивитися на Захід. Вони нас закидають дешевими товарами. А наш виробник що робитиме? Знову буде жахливе безробіття?

- Значно більше недоліків, ніж переваг. Практично вся українська економіка є не конкурентноздатною. Це означає, що українське виробництв, за дуже незначним винятком, буде знищено в нерівній конкурентній боротьбі.
XS
SM
MD
LG