Доступність посилання

ТОП новини

Дружина Президента Катерина Ющенко продовжує промо-тур українськими регіонами.


Юлія Рацибарська Дніпропетровськ. 3 листопада 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Дружина Президента Катерина Ющенко, яка очолює Благодійний фонд «Україна 3000», продовжує свій промо-тур українськими регіонами, інформуючи про проект будівництва в столиці лікарні для дітей із важкими хворобами та агітуючи бізнесменів вкладати в нього гроші. Сьогодні пані Ющенко відвідала Дніпропетровськ.

Катерина Ющенко на прес-конференції у Дніпропетровську.
На відміну від свого чоловіка, який у свій останній приїзд до Дніпропетровська, узимку, запізнився на п’ять годин, Катерина Ющенко приїхала хвилина в хвилину. В обласній дитячій лікарні її чекали. Молоденькі лікарки та медсестри, з’юрмившись, спостерігали за першою леді через скляні двері сусіднього корпусу.

Пані Катерина з’явилася на прес-конференцію у скромному бузковому піджаку і чорних брюках, але – з вишуканими прикрасами. Виглядала трохи стомлено – сьогодні дружина Президента відвідала науково-дослідний інститут з реабілітації інвалідів та провела нараду з лікарями, а потім мала поспішати на обід з дніпропетровськими бізнесменами, яких хотіла переконати вкладати гроші в будівництво сучасної дитячої лікарні.

У своїх розмовах з людьми пані Катерина, каже, намагається зачепити їхні батьківські почуття, мовляв, якщо, не дай Боже, страшна хвороба – рак або лейкемія – трапиться з вашою дитиною, можете не встигнути відвести на лікування за кордон, отож треба створювати лікарню вдома.

Катерина Ющенко у цій добрій справі не проти співпрацювати з будь-ким, хто виявить бажання. У тому числі із дружиною прем’єра Людмилою Янукович. Як кажуть у Фонді «Україна 3000», приміром, зараз тривають переговори з великою донецькою бізнес-структурою – “Індустріальним союзом Донбасу”. Катерина Ющенко:

«Ми готові з усіма співпрацювати, ми звертаємось до найбільших фондів України, говоримо про співпрацю».

Свій же вплив в Україні, попри оцінку журналу «Фокус», який записав її на восьме місце серед ста найвпливовіших жінок України, Катерина Ющенко вважає «маленьким». Але його, каже, намагатиметься використати задля корисної справи. Катерина Ющенко:

«Я дуже вдячна за ці можливості, що в мене зараз існують. Прийти, наприклад, сюди, поговорити з вами, відвідати цю лікарню, раніше у мене цих можливостей не було – зустрічатися, координувати, організовувати, зробити добро в тих напрямках, які ми вважаємо найважливішими».

Свій промо-тур перша пані завершить за півтора місяця. Тоді ж обіцяє назвати й точні суми, які їй вдалося зібрати на будівництво «дитячої лікарні майбутнього».
XS
SM
MD
LG