Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Щербань хоче повернутися в велику політику і сподівається, що справа проти нього не дійде до суду


В Україні колишнього голову Сумської облдержадміністрації підозрюють у низці злочинів.

Колишній голова Сумської облдержадміністрації заявив, що буде радитися зі своїми «політичними друзями». Серед них він назвав, зокрема, низку прізвищ представників Партії регіонів і додав, що має добрі взаємини і з багатьма БЮТівцями.

Він також заявив, виступаючи на «5-му каналі», що є підозрюваним, а не звинуваченим і що звинувачення проти нього «не було і, мабуть, не буде».

В іншому інтерв’ю на телеканалі «НТН» Щербань додав, що хотів би знову очолити Сумську область. При цьому він заявив, що «дуже заважав політичним справам» міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в цій області й не тільки, і пов’язав це з кримінальними справами проти нього.

У суботу Щербаня повернули до України зі США, де його затримали за порушення візового режиму. В Україні його підозрюють у низці злочинів, як-то зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень, ухилення від сплати податків, шахрайство, здирництво тощо.

Після прибуття до Києва Щербаня доставили до генпрокуратури і випустили під особисту поруку кількох народних депутатів від Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG