Доступність посилання

ТОП новини

Спікер парламенту впевнений у продовженні політреформи в Україні


Таким чином Олександр Мороз прокоментував нещодавні заяви депутатів від “Нашої України” про можливість згортання політичної реформи. А прем’єр-міністр Віктор Янукович висловив готовність захищати чинні зміни до Конституції і продовжувати реформу з метою надання більших повноважень регіонам.


Таким чином Олександр Мороз прокоментував нещодавні заяви депутатів від “Нашої України” про можливість згортання політичної реформи.

Під час наради із заступниками голів кримського парламенту, обласних, Київської та Севастопольської міськрад спікер заявив: “Буде продовжена. Станеться це обов’язково. Інакше ми не наблизимося до європейської моделі. А у нас дехто заявляє про перегляд політичної реформи, про її ревізію. Я не думаю, що Порошенко посмів би щось сказати, якби Президент десь не давав би йому добро на такі висловлювання. З іншого боку, в мене немає підозр щодо Віктора Андрійовича, бо він не один раз заявляв: треба вдосконалювати, але ніхто не веде мову про ревізію політреформи. Я думаю, що ми розберемося, хто і чого тут хоче”.

А прем’єр-міністр Віктор Янукович висловив готовність захищати чинні зміни до Конституції і продовжувати реформу з метою надання більших повноважень регіонам.

Напередодні в ефірі каналу “1+1” один з лідерів “Нашої України” Петро Порошенко оголосив про можливість скасування політичної реформи.

За його словами, з такою ініціативою з’їзд НСНУ виступить цієї суботи.

Зміни до Основного закону набули чинності цього року. Відповідно до реформи відбувся перерозподіл повноважень між головою держави та законодавчою владою.
XS
SM
MD
LG