Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович закликає ЗМІ не робити сенсації з його особистих відносин із Володимиром Щербанем


Колишнтого керівника Сумщини звинувачують у вимаганні, порушенні виборчих прав громадян, перевищенні службових повноважень та ухилянні від сплати податків.

На прес-конференції, відповідаючи на прохання прокоментувати знайдену серед речей Володимира Щербаня рушницю, подаровану йому Януковичем, прем’єр-міністр сказав, що не знає, про яку рушницю йдеться. При цьому він припустив, що, можливо, щось йому дарував у минулому, коли Щербань був Донецьким губернатором, а Янукович тоді був керівником об''єднання в цій області й між ними були дружні відносини.

Прем''єр закликав ЗМІ не сміятися й не робити сенсації з людських відносин.

«Це не сенсація, це людські відносини». «Якщо Щербань порушив закон, нехай він відповідає. Для цього в нас є відповідні органи, нехай суд прийме остаточне рішення», – сказав Янукович.

Слідче управління Генеральної прокуратури вирішило вжити як запобіжний захід для колишнього голови Сумської обласної державної адміністрації Володимира Щербаня «взяття на поруки».

Його звинувачують у вимаганні, порушенні виборчих прав громадян, перевищенні службових повноважень та ухилянні від сплати податків.

4 жовтня екс-губернатор Сумщини прибув зі Сполучених Штатів до України.
XS
SM
MD
LG