Доступність посилання

ТОП новини

Помилки в помаранчевій команді спричинили різні погляди української влади на євро інтеграцію, вважає Президент України Віктор Ющенко


В інтерв’ю агентству Ройтерс він наголосив, що Україна не скасовувала жодного рішення, яке передбачає інтеграцію в НАТО та ЄС.

В інтерв’ю агентству Ройтерс він наголосив, що Україна не скасовувала жодного рішення, яке передбачає інтеграцію в НАТО та ЄС.

“Політичні зміни, якщо вони відбулися в рамках демократичних правил і процедур, їх треба шанувати. Крапка. Якщо хтось хоче чесно дати відповідь, чому це сталося? Я думаю, це сталося не через команду опонентів, а через недоліки тої команди, яка формувала помаранчеву позицію. Там є персональні помилки, там є колективні помилки, з них треба робити відповідні висновки. Не треба сидіти і голову посипати попелом, що це фатальність, з якою чи справиться суспільство? Справиться, звичайно”, - заявив Президент України.

Віктор Ющенко також зауважив на необхідності напрацювання в Україні механізму влади, який би забезпечив ефективну взаємодію президента, уряду та парламенту.

Прем’єр-міністр України під час свого першого візиту до Брюсселю заявив, що Україна не готова до вступу в НАТО.

Віктор Янукович має намір ініціювати звільнення глави МЗС України Бориса Тарасюка, посада якого є квотою Президента України.
XS
SM
MD
LG