Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі регіонали борються з регіоналами. І перемагають.


Дімітрій Клименко Запоріжжя, 14 листопада 2006 (RadioSvoboda.ua) — Мера Запоріжжя, регіонала Євгена Карташова виключають із партії. За таке рішення проголосували в понеділок на Раді запорізької міської організації Партії регіонів. У свою чергу таку рекомендацію дала комісія, яка дослідила діяльність Карташова і визнала його дії антипартійними і такими, що дискредитують ім’я партії.

Мер Запоріжжя Євген Карташов.
У резолюції вчорашнього засідання запорізьких регіоналів зазначено, що Карташова виключили за «недотримання статуту партії, ненадання практичного сприяння у реалізації програми партії, систематичне невиконання рішень партійних органів, численні порушення партійної дисципліни і дискредитацію Партії регіонів».

Євген Карташов був членом Партії регіонів із серпня, однак прийнятий у неї за рішенням політради Партії регіонів, минаючи запорізькі міську й обласну організації.

Не призначав «потрібних» людей

Втім, протистояння між ним і місцевими регіоналами загострилося через кадрові питання. Мер відмовлявся призначити на посади своїх заступників людей, рекомендованих депутатами міськради від Партії регіонів.

Керівник прес-служби запорізького міського голови Тетяна Губенко теж дотримується такої версії.

В коментарі Радіо Свобода сказала, що їй не зрозумілі мотиви виключення Карташова: «Раніше виключали з партії за аморалку і провал господарської роботи. У чому Карташов провалив господарську роботу? Місто працює стабільно, розвивається, тепло у помешканнях є. Так які причини? Істинні причини у тому, що Євген Григорович не хоче віддавати племінникові народного депутата Бориса Петрова Андрієві Іванову посаду першого заступника з фінансів, економіки і приватизації! От це і все!»
XS
SM
MD
LG