Доступність посилання

ТОП новини

Тих, хто обстріляв Запорізьку дитячу залізницю, затримали і відпустили. Тим часом.


Дімітрій Клименко Запоріжжя, 15 листопада 2006 (RadioSvoboda.ua) — Запорізькі правоохоронці встановили та затримали зловмисників, які обстріляли потяг дитячої залізниці з пейнтбольної зброї.

Затриманими зловмисниками виявились шість жителів Запоріжжя й області віком від 25 до 35 років.

Наразі відомо, що затриманих відпустили під підписку про невиїзд — принаймні так заявили Радіо Свобода представники УМВС у Запорізькій області.

Каратимуть усіх винних

Проти зловмисників порушено кримінальну справу за статтею про хуліганство. Якщо суд визнає підозрюваних винними, їм загрожує покарання до 4 років позбавлення волі.

Співробітники міліції також встановили фірму, що надала пейнтбольне обладнання. Міліціонери заявили про намір позбавити власників цієї фірми ліцензії на надання послуг пейнтболу і притягнути й їх до кримінальної відповідальності.

У неділю посеред білого дня люди в камуфляжній формі й масках напали на дитячий потяг і вистрілили по ньому близько ста спецнабоїв із рушниць для пейнтболу.

Під час обстрілу у вагонах почалася паніка. Від пострілів побилось скло. 14-річний хлопчик травмований — йому поранило м’які тканини вуха.
XS
SM
MD
LG