Доступність посилання

ТОП новини

У Львові затримали замовника і виконавця замаху на директора ринку «Шувар» Романа Федишина


Свідчення у цій справі дають замовник, виконавець і чоловік, який виготовив вибухівку, повідомив генерал Максимов. Іще один виконавець злочину перебуває в розшуку. За словами керівника львівської міліції, усі затримані зізнались у вчиненні замаху на життя.

Про це сьогодні повідомив начальник Управління МВС у Львівській області Віталій Максимов.

Свідчення у цій справі дають замовник, виконавець і чоловік, який виготовив вибухівку, повідомив генерал Максимов. Іще один виконавець злочину перебуває в розшуку.

За словами керівника львівської міліції, усі затримані зізнались у вчиненні замаху на життя.

Замовник належить до близького оточення Романа Федишина і працює у керівництві ТзОВ «Шувар». Він заплатив 5 тисяч доларів, щоб залякати власника ринку.

Генерал Максимов повідомив, що причинами вбивств підприємців Степана Сенчука (торік у листопаді), і Богдана Дацка (цими днями) є економічно-бізнесові інтереси.

У справі вбивства Дацка, власника склодзеркального заводу, правоохоронці розглядають 6 версій.

А у справі вбивства Степана Сенчука «сліди треба шукати у Києві», натомість генпрокуратура спустила слідство на гальмах, заявив генерал Віталій Максимов: «Гра без правил у бізнесі породжує кримінальні розборки. Де є проблеми навколо бізнесу, там і породжується кримінал».
XS
SM
MD
LG