Доступність посилання

ТОП новини

На майдані Незалежності в Києві відбувся мітинг із нагоди другої річниці Помаранчевої революції — Дня Свободи


У мітингу взяли участь представники Української народної партії, організації «УНА-УНСО», а також учасники акцій протесту під час президентських виборів 2004 року з різних регіонів України. У цей день два роки тому розпочалися масові акції протесту проти фальсифікації результатів другого туру виборів президента.


У мітингу взяли участь представники Української народної партії, організації «УНА-УНСО», а також учасники акцій протесту під час президентських виборів 2004 року з різних регіонів України.

У цей день два роки тому розпочалися масові акції протесту проти фальсифікації результатів другого туру виборів президента.

Вони відбувалися в Києві з 21 листопада по 8 грудня 2004 року.

Масові мирні акції на підтримку кандидатів на президенти Віктора Ющенка і Віктора Януковича також відбувалися в інших містах України.

Лідер української опозиції Юлія Тимошенко сьогодні під час виступу в Європарламенті зазначила: «Я хочу зараз усіх, хто вірить в ті принципи та ідеали, які відстоювали ми на Майдані, привітати із Днем Свободи в Україні і сказати вам, що все, що ми зробили, ми зробили правильно. Зараз ми будемо рухатись тільки вперед, і ніякі сили, ніякі реванші, ніякі тимчасові політики нас не зупинять на цьому шляху. Я хочу щоб ті, хто стояв на Майдані і хто підтримував Майдан, були впевнені в собі, в Україні і в нашій політичній команді».
XS
SM
MD
LG