Доступність посилання

ТОП новини

Позачергове засідання Київради перенесли на 7 грудня


Завтра депутати Київради, які входять до об’єднання «Демократичний Київ», планують провести акцію протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги та проти «антинародної», на їхню думку, діяльності мера.

За словами депутата від блоку ПРП Володимира Бондаренка, секретар Київради Олесь Довгий скасував рішення про дострокове проведення завтра сесійного засідання.

«Група депутатів виявила ініціативу стосовно проведення додаткового сесійного засідання, адже заплановане на 23 число сесійне засідання секретар Київради Олесь Довгий самочинно скасував і переніс на 7 грудня. Чому на 7 грудня? Тому що з 1 грудня передбачається ввести нові тарифи і таким чином робиться, щоб це питання не було розглянуто на Київраді», — стверджує Бондаренко.

Завтра депутати Київради, які входять до об’єднання «Демократичний Київ», створеного БЮТ, «Нашою Україною» і Блоком Кличка, планують провести акцію протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги та проти «антинародної», на їхню думку, діяльності мера.
XS
SM
MD
LG