Доступність посилання

ТОП новини

Грудневий візит українського прем‘єра до Вашингтона буде успішним, передбачає посол США у Києві Вільям Тейлор


Посол Вільям Тейлор також заявив, що Сполучені Штати далі вважають Україну своїм стратегічним партнером.

На запитання Радіо Свобода, чи пам’ятають американці, що під час передвиборчої кампанії Віктора Янукович два роки тому лунали антиамериканські гасла, посол Вільям Тейлор сказав:

«Питання не забули. Але багато людей спостерігали за цим прем’єром і цим урядом та дійшли висновку, що речі змінилися. Ми знаємо (як будь-хто, хто спостерігає тут за ситуацією), що український народ сьогодні інакший ні був два роки тому. Політики, які представляють український народ, вони також змінилися. І це важливий висновок. Важливо, щоб прем’єр, коли він буде у Вашингтоні продемонстрував, що він має європейський фокус, що дуже задоволений зустрічами з американцями. Американці будуть дуже задоволені зустрічами з ним. Тому я гадаю, що це буде успішний візит».

Посол Вільям Тейлор також заявив, що Сполучені Штати далі вважають Україну своїм стратегічним партнером. Прем’єр Віктор Янукович планує робочий візит до США 3-7 грудня.

Читайте повну розшифровку інтерв''ю: Посол США Вільям Тейлор: «Інвестори мають бути певні, що в Україні справедливі суди».
XS
SM
MD
LG