Доступність посилання

ТОП новини

Триденні переговори між Фондом держмайна і компанією «Міттал Стіл» завершились успішно


Ноинішній власник «Криворіжсталі» погодився виплатити своїм працівникам 13 зарплату, яку вони не отримали торік, а також перерахувати додаткові кошти до держбюджету.

Про це повідомили в Фонді держмайна.

Ноинішній власник «Криворіжсталі» погодився виплатити своїм працівникам 13 зарплату, яку вони не отримали торік, а також перерахувати додаткові кошти до держбюджету. Ці вимоги компанії-власнику висував Фонд держмайна.

У Фонді державного майна повідомили, що дійшли згоди за всіма пунктами, які раніше неоднозначно тлумачили. Нове керівництво «Криворіжсталі» зобов''язалося найближчим часом здійснити донарахування працівникам підприємства 13-ої зарплати за минулий рік. Крім того, держава додатково від підприємства одержить понад 400 мільйонів гривень — це відрахування до державного бюджету за підсумками роботи підприємства у 2005 році.

Фонд держмайна і компанія «Міттал Стіл» узгодили питання щодо збереження персоналу комбінату, належного фінансування його соціально-побутової сфери, охорони праці, забезпечення працівників житлом тощо.

Раніше, за остаточними висновками Фонду держмайна, який перевірив підприємство, компанія «Міттал Стіл» не виконала 2 пункти угоди про купівлю «Криворіжсталі», зокрема, не виплатила винагороди за підсумками роботи підприємства в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Повторна приватизація «Криворіжсталі» відбулася рік тому.
XS
SM
MD
LG