Доступність посилання

ТОП новини

“Наша Україна” закликає парламент відправити Держбюджет-2007 на доопрацювання


Недоліки законопроекту Радіо Свобода прокоментував “нашоукраїнець” Борис Беспалий. Напередодні Президент Віктор Ющенко заявив, що не підпише нинішній проект Державного бюджету через неадекватно розрахований прожитковий мінімум та низьке підвищення заробітної плати.

З відповідною заявою виступив у парламенті депутат від фракції Павло Жебрівський.

Недоліки законопроекту Радіо Свобода прокоментував “нашоукраїнець” Борис Беспалий:

“Мінімальна пенсія виходить на 20 гривень нижча прожиткового мінімуму. Це відступ з позиції, яку досягли в минулому році, коли вона була на рівні прожиткового мінімуму. Це ж стосується й інших програм для найбідніших, тої ж мінімальної зарплати, зупиняється пенсійне забезпечення для двох категорій пенсіонерів. Навіть цей пенсійний розділ вже достатній для того, щоб цей проект бюджету відхилити”.

Депутати від “Нашої України” заявили про не легітимність рішення бюджетного комітету, який рекомендував парламенту ухвалити проект бюджету у другому читанні і в цілому.

Сьогодні фракції “Наша Україна” та БЮТ на знак протесту проти ухвалення законопроекту залишили засідання комітету.

Напередодні Президент Віктор Ющенко заявив, що не підпише нинішній проект Державного бюджету через неадекватно розрахований прожитковий мінімум та низьке підвищення заробітної плати.
XS
SM
MD
LG