Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України підписав закон про бюджет-2007 і передав його до Секретаріату Президента


Президент України Віктор Ющенко у п’ятницю заявив, що прийме рішення, підписувати або скористатися правом вето на держбюджет-2007, після 13 грудня.

Закон України «Про Державний бюджет на 2007 рік», парламент ухвалив 6 грудня. Спікер Олександр Мороз у суботу підписав цей документ.

Президент України Віктор Ющенко у п’ятницю заявив, що прийме рішення, підписувати або скористатися правом вето на держбюджет-2007, після 13 грудня.

Вiктор Ющенко також повідомив, що хоче ще раз зустрiтися з Прем’єром перед тим, як ухвалить рішення про підписання бюджету на наступний рік: «Я хотiв би провести чергову зустрiч з Прем''єр-мiнiстром на предмет закону про бюджет 2007 року, його недолiки i сформувати рiшення президента з цього питання».

Тим часом Віктор Янукович вважає, що Президент пiдпише держбюджет-2007. Про це голова уряду повiдомив у п’ятицю пiсля зустрiчi з Віктором Ющенком.

Пiсля ухвалення бюджету 6 грудня керiвник служби соцiально-економiчного розвитку Секретарiату Президента Олександр Шлапак заявив, що в документі не враховані зауваження глави держави щодо, зокрема, рiвня соцiальних стандартiв.

Якщо Закон про Державний бюджет України на 2007 рік не набуде чинності, відповідно до статті 46 Бюджетного кодексу, то фінансування бюджетних потреб доведеться здійснювати за тимчасовим розписом. При цьому, щомісячні видатки держбюджету не можуть перевищувати 1/12 обсягу видатків за попередній бюджетний період, повідомляє у суботу прес-служба Міністерства фінансів України.
XS
SM
MD
LG