Доступність посилання

ТОП новини

Народний рух України і Українська народна партія домовляються про відновлення організаційної єдності і в перспективі можуть об’єднатися, заявляє голова НРУ Борис Тарасюк


За його словами, партії нині обговорюють питання, пов’язані з організацією всіх опозиційних сил в Україні, а в п’ятницю закінчили спільну роботу над документами, які оприлюднять наступного тижня. Так само Тарасюк говорив і про можливість співпраці, а в перспективі й об’єднання з Українською республіканською партією «Собор».

За його словами, партії нині обговорюють питання, пов’язані з організацією всіх опозиційних сил в Україні, а в п’ятницю закінчили спільну роботу над документами, які оприлюднять наступного тижня.

Так само Тарасюк говорив і про можливість співпраці, а в перспективі й об’єднання з Українською республіканською партією «Собор».

Про це він заявив на прес-конференції в неділю перед початком міжобласних зборів місцевих депутатів і активу НРУ.

У суботу про створення єдиної національно-демократичної політичної сили говорив голова УРП «Собор» її голова Анатолій Матвієнко на з’їзді цієї партії.

У листопаді відбулася низка переговорів про створення правоцентристського об’єднання між згаданими трьома партіями, а також Конгресом українських націоналістів і партією «Свобода».

Нинішні НРУ та УНП виникли 1999 року внаслідок розколу в тодішньому Народному русі України.
XS
SM
MD
LG