Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ вимагає у суді визнати результати вчорашньої сесії Київради нелегітимними


Позов про це подали до Шевченківського райсуду Києва. Столичний мер Леонід Черновецький відкидає звинувачення Юлії Тимошенко.

Позов про це подали до Шевченківського райсуду Києва.

Юлія Тимошенко змалювала вчорашні події так: «Черновецький зробив цікаву річ: зібрав частину депутатів на 10 поверсі Київради, зачинив всі двері, не пустив інших депутатів на це засідання сесії і намагався там проштовхнути питання, в яких зацікавлена його родина і в яких зацікавлена більшість. Для того, щоб захиститися остаточно, вони зібралися в чоловічому туалеті. Так, щоб я, власне, не змогла туди проникнути. У нас не передбачено регламентом Київради, регламентом ведення сесії, проведення сесії в туалетах. Тому це було грубе порушення регламенту».

Столичний мер Леонід Черновецький відкидає звинувачення Юлії Тимошенко: «Я сприймаю Юлію Володимирівну сьогодні як Лазаренка в спідниці, і більше нічого. Я дивлюся на неї і згадую, як вона безжально грабувала людей. І якщо вона почне розмову зі мною тим, що вона кається в цьому, то далі ми можемо продовжити діалог».

Учора представники Блоку Юлії Тимошенко, «Нашої України» та Блоку Володимира Кличка зірвали засідання Київради. Увечері Черновецький вирішив перенести чергове засідання з 14 грудня на 19-те.
XS
SM
MD
LG