Доступність посилання

ТОП новини

Ветування Президентом держбюджету не є перетягуванням повноважень, стверджує Петро Порошенко


Про це «нашоукраїнець» заявив в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода. Петро Порошенко нагадав, що Віктор Ющенко наклав вето на бюджет, бо в ньому не були враховані потреби соціально незахищених верств населення. Повністю інтерв’ю з Петром Порошенком слухайте у програмі «Перед мікрофоном Свободи» у п’ятницю о 19:30.

Про це «нашоукраїнець» заявив в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода.

У четвер координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова назвала ветування держбюджету початком «політичної війни» між гілками влади.

Петро Порошенко нагадав, що Віктор Ющенко наклав вето на бюджет, бо в ньому не були враховані потреби соціально незахищених верств населення.

«Я категорично хотів би спростувати тезу про те, що нібито вето на бюджет є просто інструментом перетягування повноважень між урядом і Президентом. Це повна дурниця, вибачте. Президент мав набагато більше можливостей висловити зауваження. Сам факт цього вето і обмежена кількість питань, які там були підняті, свідчить про бажання Президента, щоби бюджет був прийнятий і щоб фінансово були забезпечені в першу чергу найменш захищені верстви населення в Україні», — сказав Порошенко.

Повністю інтерв’ю з Петром Порошенком слухайте у програмі «Перед мікрофоном Свободи» у п’ятницю о 19:30.
XS
SM
MD
LG