Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура Києва оскаржила рішення мера столиці про підвищення комунальних тарифів


Міський депутат від “Нашої України” Володимир Присяжнюк, повідомив, що до Київської міської адміністрації надійшло подання про незаконність відповідних розпоряджень Леоніда Черновецького.

Міський депутат від “Нашої України” Володимир Присяжнюк, повідомив у вівторок, що до Київської міської адміністрації надійшло подання про незаконність відповідних розпоряджень Леоніда Черновецького.

А перед цим голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявила, що підвищення тарифів у Києві скасували: “Ті розпорядження, які були одноосібно підписані київським міським головою Леонідом Черновецьким щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги скасовані рішенням Шевченківського районного суду. Це подарунок киянам, це рішення першої інстанції”.

Однак відразу після оприлюднення цієї інформації голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький заперечив наявність такого рішення: “Не було рішення про скасування тарифів. Ви бачили у неї в руках? (журналісти:”Бачили!”) І там що написано? (журналісти: “Скасувати!”) Значить ввечері повернуть назад!”

Від 1 грудня, відповідно до розпорядження міського голови Києва, тарифи на комунальні послуги у місті зросли в середньому у 3 з половиною рази.
XS
SM
MD
LG