Доступність посилання

ТОП новини

Доля боксерського суперпоєдинку між Володимиром Кличком і росіянином Олегом Маскаєвим стане відомою не раніше 10 січня 2007 року.


Геннадій Мороз Київ, 21 грудня 2006 (RadioSvoboda.Ua) –Можливість проведення боксерського супер-поєдинку за об’єднання двох чемпіонських титулів між Володимиром Кличком та Олегом Маскаєвим з”ясується тільки після новорічних свят. Про це у четвер заявило керівництво Всесвітньої боксерської ради. Чемпіонським поясом якої володіє росіянин.

Обидва боксери-суперважковаговики — Володимир Кличко і Олег Маскаєв,чемпіони за версіями IBF та WBC відповідно, —неодноразово висловлювалися «за» проведення об’єднавчого поєдинку. Одначе керівництво Всесвітньої боксерської ради має власну точку зору. І до останнього наполягало на черговому захисті Маскаєвим власного титулу в бою з обов’язковим претендентом. Втім, напередодні після офіційних звернень з боку команди росіянина, WBC таки погодилася розглянути можливість поєдинку власного чемпіона з українцем Кличком.

Про це у четвер заявив віце-президент найпрестижнішої боксерської версії планети Едмунд Липинський: «Наш Президент Хосе Сулейман обов’язково розгляне це питання. Але остаточне рішення за виконкомом WBC. От тільки зібрати разом 35 осіб напередодні різдвяних та новорічних свят не уявляється можливим. Тож остаточно вирішити питання щодо поєдинку Маскаєва і молодшого Кличка можна буде не раніше 10 січня».

У разі позитивного рішення, суперпоєдинок двох чемпіонів-суперважковаговиків може відбутися вже у квітні у Москві.

Боксерський поєдинок за участю Флойда Мейвезера і Оскара Де Ла Хойї, запланований на травень наступного року, обіцяє стати найдорожчим за всю історію боксу

Уже сьогодні організатори боксерського матчу за участю двох всесвітньо відомих бійців у середній вазі переконані, що поєдинок поб’є всі рекорди від продажу квитків. Передбачається, що мінімальна вартість вхідної перепустки на бій, що відбудеться 5 травня в Лас-Вегасі, становитиме 350 доларів. А за можливість спостерігати за видовищем у безпосередній близькості від рингу коштуватиме шанувальникам боксу щонайменше 2 тисячі доларів. Таким чином організатори планують виручити за квитки на поєдинок Мейвезера й Де Ла Хойї близько 18 мільйонів. Нагадаю, що донині рекордними залишаються 16, 5 мільйонів доларів, які у 1999 році вдалося отримати організаторам матчу-реваншу між Ленноксом Льюїсом та Евандером Голіфілдом.

Бразилець Роналдіньйо незабаром отримає іспанське громадянство

У четвер Роналдіньйо благополучно завершив усі необхідні процедури для отримання іспанського громадянства. А новий паспорт зірковий півзахисник каталонської «Барселони» отримає вже на початку нового року. Втім, шанувальники збірної Бразилії можуть спати спокійно. Зі слів самого Роналдіньйо він і надалі виступатиме в складі 5-разових чемпіонів світу. А іспанське громадянство одному з кращих футболістів сучасності знадобилося лише для того, щоб не бути в «Барселоні» одним з трьох гравців, які не є громадянами Євросоюзу.
XS
SM
MD
LG