Доступність посилання

ТОП новини

“Звуки життя”: Як зустрінеш...


Олександр Лащенко Київ, 27 грудня 2006 року. Хоча незадовго до Нового року та невдовзі після нього свят – вдосталь (і Миколая, і католицьке та православне Різдво, і, зрештою Старий Новий рік), однак пальму першості за популярністю, як стверджують соціологи, тримає саме Новий рік. За приказкою - як його зустрінеш, так і проведеш. Так це чи ні, але над тим, де, як, і з ким відзначати 2007-й, багато хто зараз ламає голову. Декому достатньо ялинки, шампанського і салату олів’є. А декому хочеться чогось оригінального.

Комусь доводиться зустрічати Новий рік у літаку, комусь на роботі, а комусь (як 22-річній киянці Анжелі) у...ліфті. Про це розповідає наша кореспондентка Наталка Коваленко.

Аудіозапис програми. Перший випуск:

Новий рік у горах - мрія багатьох українців. Намагаючись її втілити, вони відправляються в Карпати. А спортивному коментаторові Валентину Щербачову пощастило зустріти 2001-й рік в Альпах - на висоті дві тисячі метрів Валентин Щербачов разом з іншими мандрівниками не встиг спуститися, бо транспорт не ходив. Але завдяки цьому вийшов романтичний і нестандартний Новий рік.

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Повторити героїчні пригоди головного персонажу фільму “Іронія долі” сподіваються деякі львів’яни. Для них зустріч Нового року буде спекотною та корисною для здоров’я, констатує кореспондентка Радіо Свобода у Львові Галина Терещук.

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Відзначати Новий рік чи ні, і як це робити - залежить, звичайно, від кожної людини окремо. Зрештою – кожен не тільки коваль свого щастя, а й коваль свого свята. І якщо вже вирішили зустрічати Новий рік, тим більше оригінально, - зустрічайте! Все у ваших руках, переконує співачка Марія Бурмака.

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:
XS
SM
MD
LG