Доступність посилання

ТОП новини

Як українські політики зустрічатимуть Новий рік?


Тетяна Ярмощук Київ, 29 грудня 2006 (RadioSvoboda.Ua) – Новий рік – сімейне свято. Тож більшість людей зустрічають його у колі сім’ї. Не є винятком і українські політики.


Тісне родинне коло і обов’язково в Україні. Так Новий рік – 2007 зустрічатиме Прем’єр-міністр Віктор Янукович: “Я Новий рік, як завжди, святкуватиму зі своєю сім’єю. Де це буде, поки що не можу сказати. Можливо, це буде в Києві, можливо, це буде у Донецьку, але це буде однозначно в Україні”.

Перший заступник Віктора Януковича, віце-прем’єр-міністр Микола Азаров Новий рік також святкуватиме з родиною, їхати нікуди не планує, оскільки каже, що всіх урядовців зобов’язали чергувати: “Новий рік, як і завжди, святкуватиму у родинному колі. Ялинка вже є... Так сталося, що всіх членів уряду розписали на чергування. Десь там у газеті написали, що я неначе гуляю... Нічого подібного, на превеликий жаль, усі віце-прем’єри будуть працювати. 1 січня, звісно, будемо відпочивати, але загалом абсолютно всі чергують по днях. Всі ці 10 днів розписані. У кожного свої завдання. Прем’єр провів нараду і все розписав”.

А от один із чільників “Нашої України” Петро Порошенко планує зустріти Новий рік у лісі: “Я святкуватиму Новий рік так само, як і 14 чи 15 років поспіль. У родинному колі, зі своїми чотирма дітьми, зі своїм батьком, дай йому Бог здоров’я, з дружиною. Єдине, що може бути оригінальне, я не виключаю, що це може бути у лісі, ми там нарядимо ялинку, будемо ходити навколо ялинки. Я не виключаю, що під цю ялинку Дід Мороз покладе подарунки, я не виключаю, що мої діти їх знайдуть”.

Дома з родиною зустрічатиме прийдешній рік і колишній Президент Леонід Кучма: “Таке свято... Хоча були й інші плани. Я взагалі людина, яка, враховуючи, що багато-багато був поза домом, хочеться сьогодні більше уваги приділяти сім’ї своїй, і особливо онукам”.

Отож, лишається лише додати народну прикмету: “Як зустрінеш Новий рік, та його і проведеш”.
XS
SM
MD
LG