Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко підписав закон про ратифікацію протоколу між Україною і Білоруссю щодо змін до угоди про вільну торгівлю


Документ передбачає, що під час проведення митних процедур держави використовують Гармонізовану систему опису і кодування товарів Всесвітньої митної організації.

Президент України підписав Закон України «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про вільну торгівлю від 17 грудня 1992 року». Верховна Рада ухвалила цей закон 20 грудня 2006 року.

Як повідомляє прес-служба глави держави, законом ратифіковано Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь, спрямований на приведення положень зазначеної Угоди у відповідність до вимог Світової організації торгівлі.

Протокол передбачає, що під час проведення митних процедур держави використовують Гармонізовану систему опису і кодування товарів Всесвітньої митної організації.

Відповідно до підписаного закону, узгодження політики експортного контролю по відношенню до третіх держав здійснюється шляхом регулярних консультацій.
XS
SM
MD
LG