Доступність посилання

ТОП новини

У Нікополі вже втретє за останні півроку напали на депутата міськради «нашоукраїнця» Костянтина Лященка


Костянтина Лященка, депутата Нікопольської міської ради, керівника фракції «Наша Україна» побили на подвір’ї біля його будинку.

Костянтина Лященка, депутата Нікопольської міської ради, керівника фракції «Наша Україна» побили на подвір’ї біля його будинку. За даними центру громадський зв’язків обласної міліції, двоє невідомих нанесли йому кілька ударів по голові. Депутат опинився у травматологічному відділенні місцевої лікарні. Міліція порушила кримінальну справу за статтею «хуліганство», повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Нікопольська спілка «Громадянський дозор» та осередок Всеукраїнської громадської організації «Антикримінальний вибір» пов''язують побиття пана Лященка виключно з його громадською та політичною діяльністю і розцінюють черговий замах на його життя депутата як засіб залякування інших депутатів міськради.

А місцеві «нашоукраїнці» вимагають звільнити із займаних посад начальника Нікопольського міського відділу міліції, прокурора міста та начальника міського відділу СБУ як посадових осіб, які не попередили замахів на депутата.

Торік на Костянтина Лященка здійснили два напади, також невідомі спалили його авто.

Костянтин Лященко — засновник місцевої ТРК «Канал-5» і газети «Нікопольські вісті», був нікопольським міським головою й народним депутатом України 2-го скликання.
XS
SM
MD
LG