Доступність посилання

ТОП новини

Олег Блохін отримав титул «тріумфатора року» за версією тижневика «Кореспондент»


Геннадій Мороз Київ, 12 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Олег Блохін отримав титул «тріумфатора року» за версією тижневика «Кореспондент». Заодно популярне видання в своєму щорічному рейтингу найвпливовіших українців згадало й футболіста Андрія Шевченка.

На відміну від свого тріумфального наставника, капітанові національної збірної України дістався титул «невдахи року». Очевидно, таким чином експерти «Кореспондента» відзначили не надто яскраву загалом гру Андрія Шевченка на світовій першості в Німеччині, а також провальний дебют українського «голеадора» в англійському «Челсі». Нагадаємо, що за півроку в складі лондонського клубу Андрій Шевченко забив лише 5 м’ячів, чим постійно спричиняв зливу чуток про зміну команди.

Між тим сам Шевченко у четвер знову категорично заперечив можливість свого переходу в інший клуб, заявивши, що його не цікавить ні мадридський «Реал», ні будь-який інший клуб. «Ніякого трансферу бути не може. Я граю за „Челсі“ і крапка. Я планую відвоювати місце в основному складі команди і вже в найближчому майбутньому повернуся на свій рівень гри», — заявив Андрій Шевченко в інтерв’ю «Євроспортові».

Задля якнайшвидшого повернення на зірковий рівень гри Олег Блохін навіть дозволив Шевченкові пропустити перший у нинішньому році товариський матч збірної України. Зі слів наставника, два провідні гравці команди, два Андрії — Шевченко і Воронін — отримають запрошення на тренувальний збір головної команди України на початку лютого. Одначе, доцільність цього вояжу вирішуватимуть самі футболісти. Позаяк ані Шевченкові, ані Вороніну нічого доводити.

Натомість тренерський штаб збірної матиме ще одну нагоду перевірити найближчий резерв команди. Нагадаю, що 7 лютого у товариському матчі в Тель-Авіві Україна зустрінеться з національною збірною Ізраїлю.

У першому чвертьфінальному матчі європейського Кубка виклику з баскетболу «Черкаські Мавпи» з рахунком 89:87 переграли дніпропетровський «Дніпро»

У четвер відбулося українське протистояння в розіграші європейського Кубка виклику з баскетболу. Вперше за історію два клуби України — «Черкаські Мавпи» і дніпропетровський «Дніпро» — зустрілися між собою у чвертьфіналі одного з популярних євротурнірів. Матч проходив у Черкасах. Тож незначною перевагою володіли господарі. Підсумкова перевага «Черкаських Мавп» вимірювалася лише двома очками 89:87.

Рівно за тиждень команди продовжать боротьбу за півфінальну путівку Кубка виклику. І цього разу поєдинок проходитиме вже на майданчику «Дніпра».
XS
SM
MD
LG