Доступність посилання

ТОП новини

Євген Кушнарьов після 5-годинної операції перебуває у тяжкому стані


Як повідомив Радіо Свобода керівник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації О. Нечипоренко, стан Є. Кушнарьова дуже важкий. За іншими повідомленнями, після 5-годинної операції Кушнарьову видалили одну нирку і 40 см кишечника. Стан народного депутата лікарі пізно ввечері назвали "украй важким".


Як повідомив Радіо Свобода керівник управління з питань взаємодії із правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександр Нечипоренко, стан Євгена Кушнарьова дуже важкий, медики припинили другу операцію через зниження артеріального тиску. О. Нечипоренко: "Медики вже зараз констатують, що є поранення двох нирок, шлунку, 20 сантиметрів кишечнику вже викинуто. Стан його дуже важкий. Операція триває. Стан потерпілого дуже важкий".

Пізно ввечері, після операції, яка тривала майже 6 годин, лікарі назвали стан народного депутата "украй важким".

**

Одному з лідерів Партії регіонів Євгену Кушнарьову в наслідок пострілу видалили 40 см кишечника і одну нирку, яка була роздрібнена кулею, інша нирка знаходиться в тяжкому стані.

Про це у вівторок ввечері повідомив телеканал УТ-1.

Водночас під час операції, яка триває понад 5 годин, вдалося підняти тиск постраждалого, і він складає 90 на 140.

В той же час за інформацією телеканалу "Інтер" стан Кушнарьова погіршився, тиск впав до критичного рівня. Депутату було зроблено пряме переливання крові, але це не дало позитивного ефекту.

УТ-1 також наводить слова керівника управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександра Нечипоренка, який розповів, що Кушнарьова поранив один з його друзів – заступника директора одного з харківських заводів - в спину.

Кушнарьов з товаришами полювали на кабана, але коли, перебуваючи в машині, вони побачили вовка, вискочили з авта і почали стріляти. Випадкова куля потрапила в Кушнарьова.

Ізюмська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справі, в якій інцидент кваліфікується як "нещасний випадок".

**

За неофіційною інформацією, Кушнарьову стало гірше, повідомляє Харківський сайт Медіапорт.

У Кушнарьова низький тиск, велика втрата крові, відмовили нирки, ушкоджені печінка, проблеми із серцем.

За даними "Медіапорта", лікарю, що робив першу операцію Кушнарьову, теж стало погано. До Ізюмської лікарні вже прибула друга група медиків і додаткові запасів крові.

Друга операція була почата через те, що після першої йому стало погано на серце. З Харкова виїхала ще одна група лікарів, потрібні були додаткові запаси крові.

**

За повідомленням Інтерфакс-Україна, депутат Євген Кушнарьов, що був доставлений у вівторок в Ізюмську центральну міську лікарню з вогнепальним пораненням у живіт і велику втрату крові, прооперований і переведений у відділення інтенсивної терапії і реанімації.

Про це увечері у вівторок повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров''я України.

Постраждалому депутату надається медична допомога в повному обсязі, говориться в повідомленні прес-служби.

За розпорядженням міністра охорони здоров''я Юрія Поляченка в Ізюмську лікарню прибула бригада провідних спеціалістів обласної клінічної лікарні і Харківського інституту загальної і невідкладної хірургії і спеціалізований реанімобіль Центру екстреної медичної допомоги Мінздраву України.

Питання про можливість і доцільність переведення хворого в спеціалізований лікувальний заклад вищого рівня буде вирішуватися при наступному обстеженні і спостереженні за ходом травматичного процесу, сказано в повідомленні.

Як повідомив Радіо Свобода керівник управління з питань взаємодії із правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександр Нечипоренко, стан Євгена Кушнарьова дуже важкий, медики припинили другу операцію через зниження артеріального тиску.

**

За словами члена фракції Партії регіонів Ганни Герман, у Кушнарьова прострілена печінка.

Вона розповіла, що депутат був поранений уже після того, як повертався з полювання і «хтось вистрелив». За словами депутата, поранення серйозне. Герман не змогла відповісти на питання, хто був поряд з Кушнарьовим, коли сталася трагедія. Вона також зазначила, що не знає деталей інциденту. Водночас Герман висловила сподівання, що «це прикра випадковість, а не щось інше». «Євген Кушнарьов – це дуже важлива фігура у фракції і в Партії регіонів, щоб траплялися подібні випадковості», - сказала Герман.

**

Як повідомив начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної держадміністрації Олександр Нечипоренко (про це повідомляє "Українська правда"), Кушнарьов отримав близько 14-ї години кульове поранення навиліт з гвинтівки типу "Сайга". "Операція закінчилася о 15.30 і зараз Євген Кушнарьов перебуває у реанімації", - сказав Нечипоренко.

За словами керівника Центру громадських зв’язків УМВС України у Харківській області Лариси Волкової, подія трапилася в мисливських угіддях Ізюмського району.

Мисливці почали стріляти по дичині, під час чого Кушнарьов отримав вогнепальне поранення в живіт і зараз знаходиться в районній лікарні. До лікарні він був доставлений мисливцями, які одночасно і повідомили про подію в правоохоронні органи.

Водночас, як стало відомо від поінформованих джерел в правоохоронних органах, Кушнарьов перебував на полюванні в складі групи мисливців в кількості близько 10 осіб.

Хто були ці люди, співрозмовник агентства не уточнив.
XS
SM
MD
LG