Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат (Партія регіонів) Євген Кушнарьов важко поранений.


Олексій Крапивко 17 січня 2007 р. (RadioSvoboda.Ua) – Євген Кушнарьов, народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів, отримав тяжке вогнепальне поранення. Це сталося у вівторок, 16 січня приблизно 16 годині під час полювання на Харківщині.

Подробиці інциденту Радіо Свобода повідомила шеф-редактор харківського телеканалу АТН Наталя Доля: “За однією з версій, у районі села Заводи за 15 кілометрів від Ізюму, мисливці побачили звіра, який перебігав дорогу. Почали діставати рушниці, вистрибувати з машин. В метушні пролунав постріл. Випадковий був постріл, є така версія. У Кушнарьова проникаюче поранення в живіт, зачепило печінку”.

За розпорядженням міністра охорони здоров''я Юрія Поляченка в Ізюмську лікарню прибула бригада провідних спеціалістів обласної клінічної лікарні і Харківського інституту загальної і невідкладної хірургії та спеціалізована техніка. Транспортування хворого було неможливе.

Вже пізніше стало відомо, що стан Євгена Кушнарьова погіршився через суттєву втрату крові і низький артеріальний тиск. Куля з гвинтівки типу “Сайга” влучила у живіт та пошкодила життєво важливі органи.

Деталі Радіо Свобода повідомив керівник управління з питань взаємодії із правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександр Нечипоренко: “Медики вже зараз констатують, що є поранення двох нирок, шлунку, 20 сантиметрів кишечника вже викинуто. Стан його дуже важкий”.

Євген Кушнарьов перебував на полюванні в Харківській області біля міста Ізюм, коли сталася трагедія. Вистрілив із гвинтівки хтось із довколишніх, повідомив пан Нечипоренко: “Це необережна поведінка зі зброєю на полюванні. Це він не сам, це його товариш, з яким вони були разом на полюванні. Це сталося на полюванні”.

Конкретних імен правоохоронці не називають. На місці події працюють слідчі Міністерства внутрішніх справ.

Євген Кушнарьов народився 29 січня 1951, обіймав посаду голови Харківської області, з 2005 року – голова партії “Нова Демократія”.
XS
SM
MD
LG