Доступність посилання

ТОП новини

У новому рейтингу Міжнародної Федерації Футболу національна збірна України і надалі посідає 13 місце.


Геннадій Мороз Київ, 18 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Національна збірна України з футболу і надалі серед провідних команд планети. У новому рейтингу ФІФА підопічні Олега Блохіна посідають уже звичне 13 місце в світі.

13 місце серед усіх збірних світу футбольна Україна утримує вже впродовж 5 останніх місяців. На середину січня команда Олега Блохіна має в своєму доробку тисячу п’ятдесят чотири пункти. Це на сто менше, аніж в Іспанії, що посідає 12 сходинку. Але й на сотню більше, аніж у Швеції, що в списку ФІФА розташувалася одразу за Україною. В цілому ж, суттєвих змін у черговому рейтингу не відбулося. На своїх місцях залишилися і суперники українських футболістів у нинішньому євровідборі. Так, збірна Італії і надалі друга, а команда Франції посідає четверте місце в світі. На чолі ж рейтингу ФІФА незмінні бразильці.

Юлія Вакуленко вибуває з розіграшу Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.

У середу в другому колі “Австралієн Оупен” Юлія Вакуленко поступилася росіянці Марії Кириленко. Вигравши першу партію, у двох наступних українська тенісистка віддала ініціативу суперниці. І в підсумку трисетовий матч закінчився на користь 26 ракетки змагань із Росії. Вже сьогодні у Мельбурні свій поєдинок другого кола зіграє остання українка на нинішньому турнірі. Олена Бондаренко за вихід у наступний раунд Чемпіонату змагатиметься із французькою тенісисткою Вірджинією Розанно.

Оксана Хвостенко фінішувала 15 в спринтерських перегонах на черговому етапі Кубка світу з біатлону в словенському містечку Поклюка.

Оксана Хвостенко продовжує підтверджувати статус лідера збірної України з біатлону на черговому етапі Кубка світу. Спринтерські перегони в словенському містечку Поклюка українка завершила на 15 позиції. Вперше в нинішньому сезоні біатлоністи мали нагоду позмагатися за мінусової температури і на природному, а не штучному снігові. Одначе, схоже, за будь-яких погодних умов у жінок продовжує домінувати Анна-Карін Олофсон. Біатлоністка зі Швеції у середу була нестримною в спринті. У підсумку, випередивши росіянку Мойсеєву і німкеню Вільгельм. Серед українок відзначимо також 27 місце досвідченої Ніни Лемеш. Сьогодні у словенській Поклюці на старт спринтерських перегонів на 10 кілометрів вийдуть уже чоловіки.
XS
SM
MD
LG