Доступність посилання

ТОП новини

Через статтю про міського голову Дніпропетровський поштамт відмовляється тепер поширювати газету «Лица», стверджує редакція


Головний редактор дніпропетровського видання «Лица» заявила, що поштамт розірвав відповідний договір із редакцією.

Головний редактор дніпропетровського видання «Лица» заявила, що поштамт розірвав відповідний договір із редакцією.

За словами Альони Гарагуц, розірванню контракту передували події 27 грудня, коли черговий номер газети «Лица» зі статтею про порушення кримінальної справи щодо міського голови Івана Куліченка, вилучили з продажу в мережі кіосків «Укрпошти».

Редакторка каже, що звернулася до керівництва Дніпропетровського поштамту та «Укрпошти» за поясненнями, однак редакції заявили, що вилучення не було. На другий офіційний запит, стверджує редакторка «Лиц», головпоштамт, який займається розповсюдженням газети в місті, безпідставно розірвав укладений півмісяця тому договір.

У Дніпропетровському поштамті стверджують, що контракт на розповсюдження розірвали через технічні причини – мовляв, тепер газету поширюватимуть за договором, який редакція укладе з обласною дирекцією «Укрпошти».

Цими днями міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко підтвердив інформацію про порушення кримінальної справи щодо нього та інших посадовців за підозрою в розтраті коштів міського бюджету на будівництва санаторію «Таврія» в Криму. Саме про це 27 грудня писала газета «Лица» у номері, який вилучили з продажу.
XS
SM
MD
LG