Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністр Віктор Янукович відбув до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі


У Давосі відбудеться конференція на тему "Куди рухається Україна?", на якій обговорять основні аспекти політичної й економічної стратегії розвитку України. Під час триденного візиту, у швейцарському курортному місті Янукович планує зустрітися з першим заступником керівника уряду Росії Дмитром Медведєвим, прем''єр-міністром Великобританії Тоні Блером, президентами Фінляндії, Азербайджану, Швейцарії та представниками інших держав.


Під час триденного візиту у Давосі Янукович планує зустрітися з першим заступником керівника уряду Росії Дмитром Медведєвим, прем''єр-міністром Великобританії Тоні Блером, президентами Фінляндії Тар''єю Халонен, Азербайджану Ільхамом Алієвим, Швейцарії Мішлін Кальмі-Рей та представниками інших держав.

Разом з Януковичем до швейцарського курортного міста Давос відбули міністр економіки Володимир Макуха й міністр палива й енергетики Юрій Бойко та інші урядовці.

В рамках форуму, прем’єр-міністр України зустрінеться з генеральним директором Світової організації торгівлі Паскалем Ламі, президентом Європейського банку реконструкції й розвитку Жаном Лем''єром і генеральним секретарем Організації економічного співробітництва й розвитку Анхелем Гурріа.

Янукович також візьме участь у пленарній сесії Всесвітнього економічного форуму "Енергетика 2007: Нова ера нафтополітіки".

У Давосі відбудеться також інтерактивна конференція на тему "Куди рухається Україна?", на якій обговорять основні аспекти політичної й економічної стратегії розвитку України.
XS
SM
MD
LG