Доступність посилання

ТОП новини

«Мітал Стіл Кривій Ріг» спростовує інформацію про намір скоротити штат працівників на 6 тисяч


Напередодні профспілка заявляла, що має інформацію про наміри керівництва підприємства зменшити кількість працівників на комбінаті.

Прес-служба металургійного заводу повідомила, що внутрішнього розпорядження про зменшення кадрового складу керівництво підприємства не видавало.

За повідомленням прес-служби, бізнес-план соціально-економічного розвитку підприємства справді визначає показники оптимального співвідношення між обсягами продукції й кількістю працівників, однак про скорочення працівників мова не йде.

Напередодні профспілка заявляла, що має інформацію про наміри керівництва підприємства зменшити кількість кадрів на комбінаті. Адміністрація ВАТ «Міттал Стіл Кривій Ріг» і профспілка підписали галузеву угоду на 2007-2008 роки, яка обумовлює подальше підвищення заробітної плати на підприємстві.

Сторони домовилися також про збільшення коштів, які профспілка отримуватиме на культурно-масову й спортивну роботу та оздоровлення працівників. Їхня сума складе близько пів відсотка від фонду оплати праці.
XS
SM
MD
LG