Доступність посилання

ТОП новини

У фіналі Кубка Першого каналу з футболу, що триває в Ізраїлі, зустрінуться російські «ЦСКА» і «Спартак».


Геннадій Мороз Київ, 23 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua)– Фінал цьогорічного Кубка Першого каналу з футболу буде цілком російським. У вирішальному матчі представницького міжнародного турніру в Ізраїлі зустрінуться московські команди “Спартак” і “ЦСКА”.

У понеділок у заключному матчі групи А московські “спартаківці” з рахунком 2 : 0 переграли футболістів ізраїльського “Маккабі” з міста Хайфи. Завдяки чому росіяни залишили за бортом фіналу Кубка Першого каналу київське “Динамо”.

Напередодні повноваження переможця минулорічного турніру в Ізраїлі склав і донецький “Шахтар”. Чемпіони України поступилися московським “армійцям”. А відтак, в сьогоднішньому матчі проти тель-авівського “Апоеля” “Шахтар” боротиметься лише за друге місце в квартеті. Суто російський фінал ізраїльського турніру з призовим фондом 2 мільйони доларів між “ЦСКА” і “Спартаком” відбудеться в Тель-Авіві 1 лютого.

4 медалі здобули українці у Москві на традиційному легкоатлетичному турнірі "Русская зима".

Володарями “срібла” на представницьких змаганнях “під дахом” стали Денис Юрченко у секторі для стрибків з жердиною. А також Вікторія Рибалко, яка фінішувала другою в змаганнях стрибунів у довжину.

І Наталя Петлюк на дистанції один кілометр. А ось на спринтерській дистанції 60 метрів з бар’єрами Сергій Демидюк фінішував із третім часом.

У черговому матчі Чемпіонату Білорусі з хокею київський “Сокіл” у Гродно зазнав розгрому 2 : 9 від місцевого “Нємана”.

Хокеїсти київського “Сокола” на мажорній ноті завершують, напевно, все ж таки найгірший сезон за всю історію клубу. У понеділок базовий клуб збірної України в черговому матчі Відкритої Першості Білорусі зустрічався у Гродно з місцевим “Нєманом” і зазнав чергової, вже 32, поразки в матчах Чемпіонату сусідньої країни.

Рахунок зустрічі 9:2 на користь білорусів. А дві шайби в складі киян на свій рахунок записали Кирило Катрич і Олександр Панченко. За 5 турів до завершення регулярної першості “Сокіл” уже втратив будь-які шанси пробитися до чільної вісімки, а відтак і на місце у плей-офф білоруської Екстра-Ліги. Уже завтра в одному з останніх матчів сезону “Сокіл” прийматиме у Броварах, що під Києвом, хокеїстів жлобинського “Металурга”.
XS
SM
MD
LG