Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині Соцпартія закликає уряд звільнити голову обласної держадміністрації


За словами першого секретаря Дніпропетровського обласного комітету Соцартії Юрія Алексеєнка, голова уряду тепер, коли закон про Кабмін набув чинності, має виправити “дисбаланс” в обласній владі – коли більшість в облраді складають представники “антикризової” коаліції, а облдержадміністрацію очолює представниця “Нашої України” Надія Дєєва.

За словами першого секретаря Дніпропетровського обласного комітету Соціалістичної партії Юрія Алексеєнка, голова уряду тепер, коли закон про Кабмін набув чинності, має виправити “дисбаланс” в обласній владі – коли більшість в облраді складають представники “антикризової” коаліції на чолі з Партією регіонів, а облдержадміністрацію очолює представниця “Нашої України” Надія Дєєва.

Головна претензія, яку висувають Надії Дєєвій представники більшості — необґрунтоване підвищення тарифів на міжміські автоперевезення. Минулого місяця їх підняли на третину.

Тим часом, представники Партії регіонів заявили у п’ятницю, що не мають “серйозних зауважень” до роботи голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Надія Дєєва є депутатом обласної ради від “Нашої України”, але не входить до фракції цієї політичної сили.

Надія Дєєва – перша жінка-керівник облдержадміністрації в Україні.
XS
SM
MD
LG