Доступність посилання

ТОП новини

Національна збірна України з футболу у середу в Ізраїлі.


Геннадій Мороз Київ, 6 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Сьогодні головна футбольна команда України вирушає до Ізраїлю. В Тель-Авіві матчем проти ізраїльтян підопічні Олега Блохіна розпочинають новий футбольний рік.

На перший у нинішньому році тренувальний збір у повному складі головна футбольна команда України зібралася лише в понеділок. І на повноцінну підготовку до гри з ізраїльтянами тренерський штаб збірної мав лише добу. Тож не дивно, що до складу команди Олег Блохін запросив переважно перевірених гравців. Серед них семеро футболістів донецького “Шахтаря”, шестеро київських “динамівців” і четверо представників з дніпропетровського “Дніпра”.

Учора на тренувальну базу в Кончі-Заспі, що під Києвом, почали прибувати легіонери. І, зокрема, лідер та капітан збірної Андрій Шевченко. Після 5-річної перерви матиме нагоду вдруге зіграти в складі української команди півзахисник голландського “Гронінгена” Євген Левченко.

А ось справжнім дебютантом збірної може стати молодий захисник столичного “Динамо” Олександр Романчук. Натомість, як відомо, не буде в команді Сергія Реброва. Можливості лідера і капітана киян тренерам української збірної добре відомі. Тож, ветерана вирішили не запрошувати на нинішній збір.

Зауважу, що напередодні матчу з Ізраїлем вперше за останні кілька років Олег Блохін вирішив проігнорувати журналістів. А відтак, інформацію про стан справ у команді мас-медіа отримує переважно від прес-аташе команди Ігоря Мірошниченка. Він повідомив, що усі гравці здорові і перебувають у відмінному настрої. З невідомих причин у таборі збірної відсутній лише захисник “Шахтаря” Олександр Кучер.

У понеділок напередодні відльоту до Ізраїлю команда встигла провести лише одне тренування. Щоправда, серед запланованого також і теоретичне заняття. Нагадаю, що матч проти ізраїльтян у Тель-Авіві відбудеться у середу о 18.30 за київським часом. А кількома годинами раніше на тому ж таки стадіоні ”Рамать Ган” зустрінуться молодіжні збірні двох країн.

Лондон у середу прийматиме одразу 8 національних збірних, що цілком ймовірно може стати своєрідним світовим рекордом.

Так, на новозбудованому фешенебельному «Emirates stadium”, що належить лондонському «Арсеналові», зіграють команди Бразилії і Португалії. Паралельно із цим матчем на стадіоні «Loftus Road” клубу «Куїнз Парк Рейнджерс» зустрічатимуться збірні Австралії і Данії, а на «Craven Cottage”, де грає «Фулгем», поміряються силами команди Греції та Південної Кореї. І, нарешті, на арені клубу «Брентфорд» зіграють Нігерія і Гана. Цікаво, що своїй національній збірній у Лондоні місця так і не знайшлося. І англійська збірна у середу прийматиме іспанців у Манчестері.
XS
SM
MD
LG