Доступність посилання

ТОП новини

Любов земна в італійському стилі.


Наталка Кудрик Рим, 14 лютого 2007, (Radiosvoboda.Ua) – Для багатьох італійців сучасні любовні стосунки не завжди видаються чимось прекрасним і романтичним. Принаймні у цьому вони зізнаються через Інтернет, нарікаючи, що бути у парі стає дедалі нудніше і обтяжливіше.

Чарівний сон під назвою „Любов”? Годі й говорити. Варто спуститися на землю і переконатися, що романтичне кохання живе на небесах. У цьому переконані понад 30 тисяч дописувачів італійського віртуального щоденника „Amore mio”. Це Інтернет-сайт, де жінки і чоловіки розповідають про свої love story та діляться думками і сентиментами.

Багато хто пише про кризу стосунків із партнером і водночас називає можливі причини невдалого кохання. Ось, наприклад, лише деякі з них із жіночої та чоловічої точок зору.

Дівчина: «Чоловіки не дуже серйозні: обіцяють багато, а потім своїх слів не дотримуються».

Чоловік: «Жінкам часто притаманна власницька поведінка».

Жінки жаліються, що чоловіки – кепські романтики і не дуже люб”язні кавалери. Мовляв, не розуміють, що варто проявляти більше ініціативи у стосунках, бо для дівчини є важливою навіть маленька дрібниця. Він (чоловік) дорікає тим, що жінки - дуже вимогливі, багато говорять з подругами і рідко підтримують, або хвалять чоловіка.

Коли йдеться про амурні справи, то і лексика партнерів дещо різна – у цьому мало хто сумнівається. Жінка: «Ми, жінки, говоримо багато, чоловіки –менше, нам хочеться завжди з’ясувати стосунки, натомість чоловіки воліють залишати все без пояснень». Обидві статі нарікають на відсутність взаємності у відносинах і хочуть, щоб їхні партнери більше відкривали душу. Чоловіки і жінки на сторінках віртуального щоденника зізнаються, що воліють більше кохання та частішого сексу.

Чи з огляду на такі претензії, що висловлюють один до одного, майбутнє сімейної пари видається мало обнадійливим? Досвідчені батьки сімейства, говорячи про рецепт успішних і тривалих стосунків, називають переважно одне і те ж: терпіння, і ще раз терпіння. Інші покладаються на велике везіння. Але в очікуванні щасливого кохання не завадить і самому рухатися у напрямку до фортуни. Можливо, такий спосіб посприяє тому, щоб вас називали солодкою парочкою: «Якщо ти робиш те, чого хоче жінка, поводишся з нею ґречно і дозволяєш почуватися їй королевою, тоді природньо, що і ти для неї будеш королем».
XS
SM
MD
LG