Доступність посилання

ТОП новини

Петро Порошенко вважає «категорично неприйнятною» відсутність реакції Верховної Ради на заборону йому в’їжджати до Росії


Цей брак реакції, на його думку, означає, що Верховна Рада «дозволяє Росії подібні дії щодо українського парламентаря, яке б не було його прізвище». Порошенко звернув увагу, що, на відміну від парламенту, відповідними заявами на це зреагували і Президент, і Міністерство закордонних справ, і Кабінет Міністрів. Депутат-«нашоукраїнець» вважає, що своїми діями Росія зробила йому «недешевий, але гарний піар».


Цей брак реакції, на його думку, означає, що Верховна Рада «дозволяє Росії подібні дії щодо українського парламентаря, яке б не було його прізвище».

На прес-конференції в Івано-Франківську в суботу Порошенко звернув увагу, що, на відміну від парламенту, відповідними заявами на це зреагували і Президент, і Міністерство закордонних справ, і Кабінет Міністрів.

Депутат-«нашоукраїнець» вважає, що своїми діями Росія зробила йому «недешевий, але гарний піар».

На початку лютого Петра Порошенка не допустили до Росії. МЗС Росії офіційно пояснило цю заборону лише «наявною шкідливою практикою, яку запровадила українська сторона щодо російських громадян, яким заборонили в’їзд до України».

Україна раніше оголошувала «персонами нон-ґрата» низку російських діячів через їхні дії, спрямовані проти України. Заборону на в’їзд до Росії Петрові Порошенку МЗС України вважає за порушення міжнародного права.
XS
SM
MD
LG