Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську побили журналіста, керівника служби інформації «9-го телеканалу» Анатолія Шинкаренка


Журналіст стверджує, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік виконувачки обов’язків генерального директора Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Вікторії Шилової через вихід в ефір на «Дев’ятому каналі» матеріалу про конфлікт на державній телерадіокомпанії.

Як повідомили в обласному управлінні міліції, Анатолій Шинкаренко звернувся з заявою про побиття до чергової частини Бабушкінського райвідділу міліції 18 лютого.

Журналіст заявив, що отримав удар кулаком в обличчя біля одного із кафе від особи, яка до того ж йому погрожувала.

За даними міліції, особу чоловіка, на яку вказав журналіст, встановлено — хоча той заперечує свою причетність до побиття.

Сам Анатолій Шинкаренко стверджує, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік виконувачки обов’язків генерального директора Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Вікторії Шилової через вихід в ефір на «Дев’ятому каналі» матеріалу про конфлікт на державній телерадіокомпанії.

Вікторію Шилову, депутата обласної ради від Блоку Лазаренка, призначили виконувачкою обов’язків гендиректора облтелерадіокомпанії наприкінці січня. Частина колективу була невдоволена цим призначенням.
XS
SM
MD
LG