Доступність посилання

ТОП новини

Керівника служби інформації 9-го каналу Дніпропетровська після нападу на нього шпиталізували


Керівництво телеканалу пов’язує побиття журналіста Анатолій Шинкаренко з його професійною діяльністю.

Керівництво телеканалу пов’язує побиття журналіста Анатолій Шинкаренко з його професійною діяльністю.

За інформацією прес-служби 9-го телеканалу, Шинкаренко перебуває у відділенні нейротравми обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Попередній діагноз — струс мозку, закрита черепно-мозкова травма.

Керівництво 9-го каналу оприлюднило звернення до голови обласної організації Спілки журналістів України із заявою про «наступ на свободу слова в Дніпропетровській області» і проханням втрутитися в ситуацію, доки вона «не набула характеру звичайної практики».

У звернені сказано, що журналіст постраждав через: «сюжети й журналістські розслідування із приводу діяльності Павла Лазаренка, а також про введення цензури на Дніпропетровській обласній телерадіокомпанії після призначення виконувачкою обов’язків генерального директора депутата обласної ради від фракції «Блок Лазаренко» Вікторії Шилової».

Сам Анатолій Шинкаренко повідомив, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік пані Шилової.

Вікторія Шилова і її чоловік усі звинувачення відкидають. За їхніми словами, того дня у кафе, де вони зустрілись, Анатолій Шинкаренко перебував у стані алкогольного сп’яніння і ображав їх нецензурною лайкою. Вікторія Шилова каже, що має два десятки свідків і називає заяви журналіста про побиття провокацією.

Дніпропетровські правоохоронці наразі провадять дослідчу перевірку.
XS
SM
MD
LG