Доступність посилання

ТОП новини

Бажання змінити Конституцію України на референдумі може спровокувати «жорстке протистояння», вважає Прем’єр-міністр


Цей шлях небезпечний насамперед для Секретаріату Президента й для самого Президента, заявив Віктор Янукович. Віктор Ющенко й представники його Секретаріату неодноразово говорили про можливість скликати всенародний референдум для зміни Конституції.

Цей шлях небезпечний насамперед для Секретаріату Президента й для самого Президента, заявив Віктор Янукович, перебуваючи в Чернігові.

Раніше сам Віктор Ющенко й представники його Секретаріату неодноразово говорили про можливість скликати всенародний референдум для зміни Конституції.

У вівторок Президент в інтерв’ю агентству «УНІАН» висловився за консультативний референдум щодо змін до Конституції. Водночас він не виключив і «радикальнішого» методу — ухвалити зміни до Конституції безпосередньо на референдумі.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко планує розробити проект нової Конституції спільно з фракцією «Наша Україна», заявила сьогодні лідерка блоку, перебуваючи в Хмельницькому.

Водночас голова Центрвиборчкому вважає, що за чинним законодавством провести чи місцевий, чи всеукраїнський референдум неможливо. Наявний закон 1991 року в багатьох моментах застарів, заявив Ярослав Давидович.
XS
SM
MD
LG