Доступність посилання

ТОП новини

У Хмельницьку зменшили тарифи на житлово-комунальні послуги


У роботі сесії міськради взяла участь лідер блоку БЮТ Юлія Тимошенко, яка озвучила ситуацію з тарифами з Україні загалом.

За рішенням міської ради, тарифи за водопостачання зменшились на 15%, за опалення в будинках, де є лічильники - на 8%, без наявності лічильника - на 33%.

У роботі сесії міськради взяла участь лідер блоку БЮТ Юлія Тимошенко, яка озвучила ситуацію з тарифами з Україні загалом: “Середні цифри в Україні. На першому місці по підвищення житлово-комунальних послуг – Донецьк, на другому – Харків, на третьому Луганськ, і місто Хмельницький – навіть до сьогоднішнього пониження тарифів – майже на останніх місцях по абсолютному рівню тарифів, що, власне, було найнижчим в Україні”.

Водночас мер Донецька вчора заявив, що зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги у місті не очікується: “Там, де Юлія Володимирівна має більшість у міськрадах, вона використала цей шанс, щоб змінити тарифи на житлово-комунальні послуги. Але от що вони будуть робити далі, як будуть розплачуватися і закуповувати енергоресурси, це невідомо”.

Із осені минулого року міська влада майже в усіх регіонах України почала збільшувати тарифи на житлово-комунальні послуги.

Прем’єр-міністр Янукович напередодні заявляв про можливість відкриття кримінальних справ через необґрунтоване підвищення тарифів у регіонах.
XS
SM
MD
LG