Доступність посилання

ТОП новини

Уряд підвищить мінімальні зарплати і пенсії від 1 квітня


Про це заявив у середу перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров: “Першого квітня набуде чинності рішення уряду. Його підготують протягом найближчих 10 днів. Проведемо усі необхідні процедури – узгодження й таке інше – уряд розгляне і затвердить, надасть необхідні інструкції...колосальна робота!”. Президент Віктор Ющенко підписував Держбюджет на 2007 рік за умови, що його переглянуть у бік збільшення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму.


Про це заявив у середу перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров: “Першого квітня набуде чинності рішення уряду. Його підготують протягом найближчих 10 днів. Проведемо усі необхідні процедури – узгодження й таке інше – уряд розгляне і затвердить, надасть необхідні інструкції...колосальна робота!”.

Президент Віктор Ющенко підписував Держбюджет на 2007 рік за умови, що його переглянуть у бік збільшення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму.

Прем’єр на початку цього тижня заявив, що економічні підсумки першого кварталу дозволяють здійснити таке підвищення.

У понеділок Президент подав до Верховної Ради законопроект про збільшення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму і визначив його як невідкладний.

Віктор Ющенко пропонує підвищити мінімальну зарплату до 420 гривень із 1 травня, а прожитковий мінімум до 404 гривень із 1 квітня.
XS
SM
MD
LG