Доступність посилання

ТОП новини

Як Юлія Тимошенко тарифи зменшувала.


Галина Терещук Львів, 22 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Першим результатом візиту лідерки опозиції стала 6-годинна нарада у кабінеті мера міста.

Сьогодні програма перебування лідерки опозиції Юлії Тимошенко була зірвана. Вона прилетіла об 11 годині до Львова, мала спершу розмови із головами обласної адміністрації Петром Олійником та обласної ради Мирославом Сеником. Згодом Юлія Тимошенко з’явилася у міській раді, однак зайшла не через центральний вхід, де її очікували учасники акції протесту, а пішла службовим – через єдине вікно, яке за визначенням львівських “пористів” є “вікном у Європу”.

Ображені депутати

Лідерка опозиції до депутатів Львівської міської ради не прийшла, одразу зайшла до кабінету міського голови, звідти вже не виходила – вела переговори із головами усіх фракцій. “Нашоукраїнці” та “пористи” виступають проти того, щоб змінювати тарифи у Львові, тобто знижувати їх на 10 %, як цього вимагав “нашоукраїнець” голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник. Депутати були ображені тим, що Юлія Тимошенко не з’явилася до них у сесійній залі, говорячи про те, що такої зневаги до себе досі не відчували. О 18 годині сесію Львівської обласної ради продовжили.

Тарифи і земля

Основним каменем спотикання між лідеркою БЮТ та представниками міської і обласної рад стало комунальне питання. Тимошенко відстоює проведення аукціонів на землю, а влада регіону наполягає на довгостроковій оренді.
XS
SM
MD
LG