Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Що бажають Президенту у день народження народні депутати? Хто розпоряджається житлом військовиків? Чи варто приймати заспокійливі засоби?


Ірина Біла Київ, 23 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Сьогодні Президент України Віктор Ющенко святкує свій день народження. В ексклюзивному інтерв’ю газеті “Україна молода”, він розповів, які шанси дала країні Помаранчева революція, про своє ставлення до нинішніх випробувань і старих друзів Майдану, а також, що хотів би отримати сьогодні на день народження і скільки разів катався на подарованому раніше дружиною Катериною раритетному мотоциклі. Інтерв’ю називається “Віктор Ющенко: Зараз нація проходить іспит, який не можна скласти заочно”.

Пам’ятає про день народження Віктора Ющенка, якому сьогодні виповнюється 53 роки, і газета “День”. Свої побажання гарантові на шпальтах газети висловлюють народні депутати з різних фракції. Зокрема, Тарас Чорновіл зичить Президенту внутрішнього спокою, бар''єра від "будь-яких друзів", які не дають йому жити, можливості самостійно визначатися зі своїми діями. А Олег Ляшко з фракції БЮТ бажає йому бути сильнішим, ніж він є. Бути впевненішим у собі й покладатися на надійних партнерів, таких як Блок Юлії Тимошенко. На відміну від країн Європи і США, поява виконавця на телебаченні в Україні стає обов''язковою умовою для його популяризації незалежно від якості самої музики. З питаннями про роль, вартість і доречність "розкрутки" на телебаченні сучасних виконавців газета “День” звернувся до українських продюсерів, виконавців і музичних критиків. Їхні думки – в статті “Музичний “товар”. Газета “Факти” організувала пряму телефонну лінію з міністром оборони Анатолієм Гриценком. Ось одна з його цитат, яку видання винесло на першу шпальту: “Цього року побачивши, які були махінації з отриманням військовослужбовцями квартир у Києві, я взяв на себе чужу роботу, але, тим не менш, централізував це питання. Тепер тільки міністр приймає рішення про надання і постійного, і службового житла, і навіть про розподіл гуртожитків у Києві”. Важко уявити наше життя без стресових ситуацій. А стрес, як відомо, прискорює старіння, збільшує частоту інфарктів, скорочує тривалість життя. До того ж, стрес може викликати депресію і “вбити” почуття гумору. Але, як стверджує дописувач газети “Голос України”, заспокійливі препарати долають не тільки стрес, а й нас самих. Більшість із них викликає сонливість, загальмованість, млявість. У такому стані про жодну продуктивну працю годі й говорити. Про те, як можна уникати стресових ситуацій, – у рубриці “Запитайте в лікаря”.
XS
SM
MD
LG