Доступність посилання

ТОП новини

Об’єднана парламентська опозиція мала б з’явитися у суботу, 24 лютого


«Наша Україна» та Блок Юлії Тимошенко заявили про намір підписати відповідну угоду. За словами представника Президента у парламенті Романа Зварича, документ, який мають підписати «Наша Україна» та БЮТ мало чим відрізняється від коаліційної угоди демократичних сил: «Документ трішки помінявся в преамбулі, виходячи з поточної політичної ситуації, але як і програмна частина документа, так і регламентна – залишаються ті ж самі». Після підписання угоди опозиція планує випрацювати нові методи боротьби з коаліцією.


«Наша Україна» та Блок Юлії Тимошенко заявили про намір підписати відповідну угоду.

За словами представника Президента у парламенті Романа Зварича, документ, який мають підписати «Наша Україна» та БЮТ мало чим відрізняється від коаліційної угоди демократичних сил: «Документ трішки помінявся в преамбулі, виходячи з поточної політичної ситуації, але як і програмна частина документа, так і регламентна – залишаються ті ж самі».

Після підписання угоди опозиція планує випрацювати нові методи боротьби з коаліцією.

Лідер фракції «Нашої України» В’ячеслав Кириленко заявив: «Координаційна рада, яка буде створена на підставі угоди, і до якої увійдуть представники обох фракцій демократичної опозиції, напрацьовуватиме нові методи протидії антидемократичному реваншу, який реалізовується в парламенті».
XS
SM
MD
LG