Доступність посилання

ТОП новини

Андрій Шевченко в неділю виборов свій перший трофей у складі “Челсі”.


Геннадій Мороз Київ, 26 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Лондонський “Челсі” в драматичному фіналі Кубка англійської Ліги з футболу з рахунком 2 : 1 переграв сусідів з “Арсеналу”. Поєдинок принципових суперників у Кардіфі закінчився масовою бійкою за участю футболістів обох команд.

Перший трофей у нинішньому сезоні дістався футболістам “Челсі” вельми непросто. Упродовж фінального поєдинку Кубка англійської ліги проти лондонського “Арсеналу” команда Андрія Шевченка поступалася своєму опонентові. А вже за нічийного рахунку втратила свого лідера Джона Террі. В одному з ігрових епізодів капітан “Челсі” отримав потужний удар ногою по голові і залишив поле на ношах. І все ж зусиллями Дідьє Дрогба, який записав на свій рахунок дубль, підопічні Жозе Моуріньйо таки вирвали перемогу 2 : 1. Уже після фінального свистка футболісти продовжили з’ясовувати стосунки. І в наслідку суддя вилучив з поля трьох гравців—одного в “Челсі” і двох “гармашів”.

Андрій Шевченко провів на полі всі 90 хвилин і був замінений уже в компенсований арбітром час. Між тим лідер і капітан збірної України оголосив про те, що планує організувати влітку цього року черговий благодійний матч. Кошти від нього спрямують на допомогу українським дітям. Нагадаю, що два роки тому Андрій Шевченко провів таку гру в Мілані. Поєдинок за участю зірок спорту, естради й політики було названо “Матчем серця” ,і за ним спостерігали близько 40 тисяч уболівальників. За повідомленням організаторів, нинішній футбольний матч повинен пройти у Києві орієнтовно на початку липня.

Одразу три медалі здобули українські біатлоністи в заключний день Чемпіонату Європи в Болгарії

Найбільше відзначилася команда дівчат. Українські юніорки в складі Людмили Жибер, Ганни Кулак та Олени Підгрушної здобули срібло на дистанції 3 по 6 кілометрів. Ще дві бронзи нинішньої Першості додали жіноча збірна і команда юнаків. У загальнокомандному доробку українські біатлоністи здобули на нинішньому Чемпіонаті Європи сім медалей, одна з яких найвищого ґатунку.

Леннокс Льюїс категорично спростував усі чутки про своє повернення в ринг задля чемпіонського бою з українцем Віталієм Кличом

У розповсюдженому напередодні офіційному прес-релізі британський боксер стверджує, що отримує справжнє задоволення від свого нинішнього життя. І цілком щасливий роллю коментатора на телевізійному каналі “НВО”. Тож Леннокс Льюїс підсумував, що він є людиною слова і ніколи не повернеться в ринг. А шкода.
XS
SM
MD
LG