Доступність посилання

ТОП новини

Англійський “Ліверпуль” офіційно підтвердив підписання контракту з гравцем національної збірної України з футболу Андрієм Вороніним.


Геннадій Мороз Київ, 27 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua)— Андрій Воронін незабаром складе компанію на Британських Островах своєму партнерові по футбольній збірній України Андрієві Шевченку. Влітку цього року один із найсильніших українських футболістів сучасності стане гравцем англійського “Ліверпуля”.

Жодних сумнівів щодо майбутнього клубу Андрія Вороніна вже не залишилося. У понеділок англійський “Ліверпуль” офіційно оголосив про підписання контракту з українським футболістом. Угода розрахована до 2011 року. 27-річний гравець дістанеться “Ліверпулеві” абсолютно безкоштовно. Оскільки саме влітку добігає завершення контракт Вороніна з його нинішнім клубом німецьким “Байєром” з міста Леверкузена. Варто нагадати, що в активі Андрія Вороніна 41 матч за національну збірну, у них форвард забив 5 голів. Фінансова частина угоди не оприлюднюється.

Практично вирішене питання переходу Анатолія Тимощука з донецького “Шахтаря” в пітерський “Зеніт”

За повідомленням низки українських та зарубіжних ЗМІ, трансфер провідного футболіста збірної України в російський клуб – майже доконаний факт. За попередньою інформацією, сума переходу півзахисника може скласти рекордні на пострадянському просторі 20 мільйонів доларів, 5 % від яких дістануться безпосередньо футболістові.

У російському клубі, власником якого є компанія “Газпром”, зарплата українського футболіста становитиме 200 тисяч доларів на місяць. Зауважимо, що зі слів президента “Шахтаря” Ріната Ахметова не гірші умови капітанові команди чемпіонів України пропонувалися і в Донецьку. Одначе сам Тимощук обрав для продовження кар’єри російську Прем’єр-лігу і пітерський “Зеніт”. За “Шахтар” Тимощук виступав упродовж 9 років. І впродовж останнього часу провідним гравцем збірної України цікавилися такі клуби, як італійська “Рома”, англійські “Арсенал” і “Віган”, шотландський “Селтік” чи, наприклад, голландський “Фейєноорд”.

У стартовому матчі відбірного турніру до Чемпіонату Європи з футзалу збірна України з рахунком 3 : 0 перемогла Ізраїль

Національна збірна України з міні-футболу з перемоги розпочала свої виступи у заключному раунді відбору до майбутнього Чемпіонату Європи з футзалу.

Турнір групи В проходить в Андорі і у стартовому матчі українці не залишили шансів на успіх збірній Ізраїлю 3 : 0. Вже сьогодні підопічні Геннадія Лисенчука поміряються силами з командою Словаччини. А 1 березня в заключному матчі українці зіграють з Андорою. У фінал футзального Євро, що проходитиме в листопаді в Португалії, потрапляє лише краща команда з четвірки.
XS
SM
MD
LG