Доступність посилання

ТОП новини

Яна Клочкова за станом здоров’я не виступатиме на Чемпіонаті світу з водних видів спорту в Мельбурні.


Геннадій Мороз Київ, 28 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Чотириразова Олімпійська Чемпіонка Яна Клочкова змушена буде пропустити Чемпіонат світу з водних видів спорту, що в середині березня пройде в австралійському Мельбурні. Українська плавчиня так і не змогла подолати наслідків важкої застуди.

До свого повернення на блакитні доріжки Яна Клочкова готувалася надзвичайно серйозно. Одначе на заваді виступові на Чемпіонаті світу в Мельбурні найтитулованішої української плавчині став банальний грип. Як стверджує керівництво української збірної, після перенесеного захворювання Яна Клочкова не готова до тривалих подорожей. Не кажучи вже про виступ на серйозному турнірі.

В цілому керманичі вітчизняної федерації розглядають австралійську світову першість, як додаткову можливість для створення кістяка оновленої збірної, основа якої виступатиме в складі Олімпійської команди на Іграх у Пекіні в 2008 році. До речі, саме на нинішньому Чемпіонаті світу збірна України з плавання планує здобути перші 20-25 олімпійських ліцензій.

У другому матчі відбірного турніру до Чемпіонату Європи з футзалу збірна України з рахунком 7 : 2 розгромила Словаччину

Упевнений крок до виходу у фінал Чемпіонату Європи зробила міні-футбольна збірна України. У другому матчі заключного відбірного турніру українська збірна з футзалу з переконливим рахунком 7 : 2 переграла команду Словаччини. Після двох турів підопічні Геннадія Лисенчука мають стовідсотковий результат. І в заключному матчі квартету “В” українці, які є неодноразовими призерами європейських Чемпіонатів, 1 березня зіграють з господарями турніру збірною Андори.

У стартовому колі тенісного турніру з призовим фондом 1 340 000 доларів у Катарі Катерина Бондаренко перемагає 7 ракетку змагань німкеню Гренефельд

У вівторок авторкою поки що найгучнішої сенсації на тенісному “мільйоннику” в Катарі стала Катерина Бондаренко. У першому колі змагань з призовим фондом в один мільйон 340 тисяч доларів українка, що пробилася до основної сітки через кваліфікацію, здолала опір сьомої ракетки турніру німкені Анни Лєни Гренефельд. 7 : 5, 4 : 6 і 6 : 4 – і в другому колі молодша із сестер поміряється силами із Санею Мірзою з Індії. Але турнір залишає старша.

Найсильніша тенісистка України і 31 ракетка світу Олена Бондаренко вже в стартовому матчі катарського турніру всього лише в двох сетах з рахунком 3 : 6, 4 : 6 поступилася Марії Єленє Камерін з Італії.
XS
SM
MD
LG