Доступність посилання

ТОП новини

Президент закликає Прем’єр-міністра й уряд вчасно платити людям зарплату й підвищити соціальні стандарти в країні


У листі до Віктора Януковича Віктор Ющенко висловив занепокоєння ситуацією з погашенням заборгованості з заробітної плати та забезпеченням своєчасних розрахунків із працівниками. За інформацією прес-служби Президента, в січні 2007 року загальний обсяг заборгованості з заробітної плати збільшився на 11 відсотків. Особливо значні — на третину — темпи збільшення боргів державних підприємств.


У листі до Віктора Януковича Віктор Ющенко висловив занепокоєння ситуацією з погашенням заборгованості з заробітної плати та забезпеченням своєчасних розрахунків із працівниками.

За інформацією прес-служби Президента, в січні 2007 року загальний обсяг заборгованості з заробітної плати збільшився на 11 відсотків. Особливо значні — на третину — темпи збільшення боргів державних підприємств.

У листі до Прем’єр-міністра Президент також запропонував урядові внести до Верховної Ради узгоджений законопроект щодо підвищення соціальних стандартів.

За підрахунками Секретаріату Президента, в урядовому бюджеті значно занижений обсяг валового внутрішнього продукту і не враховані інші значні надходження. З огляду на це, наголосив Президент, відпадає необхідність фінансувати соціальні виплати шляхом збільшення дефіциту державного бюджету, як то пропонує уряд.
XS
SM
MD
LG